Diensten

Actueel

Ons dienstenpakket beslaat de onderstaande producten:

 • Consultancy

  Een goed begin is het halve werk! MtS WebDev begrijpt dit als geen ander en helpt u dan ook graag op weg. Wij kunnen u onder andere adviseren op het gebied van:

  • Beveiliging
  • Multimedia
  • Zoekmachine Optimalisatie
  • Hard- en Software (ontwikkeling)
  • Webdesign, Webdevelopment, Domeinregistraties en Hosting

   

 • Netwerkbeheer

  Laat computers zo optimaal mogelijk met elkaar communiceren. Zowel thuis, als binnen uw bedrijf, lokaal of via het internet. Wij verzorgen diverse oplossingen voor het aanleggen en beheren van uw vaste en draadloze netwerken.

 • Systeembeheer (Windows / Linux)

  Updates installeren, virussen verwijderen, uw computer snel houden, ongewenste software buiten de deur houden, gewenste software toevoegen, de veiligheid van uw systeem waarborgen, hardware vervangen of uitbreiden... Maakt u ook liever gewoon gebruik van uw systeem dan uw kostbare tijd te besteden aan dergelijke activiteiten. Laat ons uw systeembeheer overnemen!

 • Webdesign, Webdevelopment, Domeinregistraties en Hosting

  Wist u dat de kosten van een website vaak lager zijn dan de kosten van een advertentie in een lokaal dagblad. Bereik een groter publiek en trek meer klanten aan met uw eigen website. Wij maken het mogelijk voor u.

De Multi Service Card

14 Juni - MtS Webdev maakte voor Multi Service Pre Paid Solutions B.V. een simpele campagne website voor hun nieuwe product "de Multi Service Card; Uw zakelijke uitgaven in eigen regie".

De nieuwe MIM website

De nieuwe MIM website - Sinds 1 Juni staat de vernieuwde website van Monolith Investment Management live. Hierop zullen maandelijks de resultaten van zowel Monolith N.V. als Monolith Stonehenge N.V. bijgehouden worden.

De nieuwe Interapy website

De nieuwe Interapy website - Sinds 22 September is de vernieuwde website van Interapy B.V. een feit. MtS Webdev richtte hiervoor de server(s) in en dacht mee over content management en het geautmatiseerd uitrollen en testen van toekomstige versies.

'MtS WebDev' online!

'MtS WebDev' online! - Sinds 20 Januari hebben wij een vernieuwde website. Wij zullen proberen deze in de komende tijd verder uit te breiden en houden u op de hoogte van onze werkzaamheden.

Website 'Schipper Keukens' in de lucht!

Website 'Schipper Keukens' in de lucht! - De vernieuwde website van schipper keukens staat vanaf 27 December online. Neem een snel kijkje in hun showroom, lees leuke artikelen op het gebied van lifestyle en blijf op de hoogte van acties.